Vanliga frågor (FAQ)

Hur fungerar det?

Din uthyrning börjar alltid genom att du kontaktar oss. Du kan välja att antingen kontakta oss genom vårat formulär eller att ringa oss direkt på tlf: 040-688 76 70.

Vi diskuterar då priser, avhämtning/hämtning, längd för uthyrning och allt däremellan. Vi kan hyra ut maskiner i hela Skåne. Bor du utanför Skåne och vill hyra en maskin under en längre period så är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss såska vi pröva att hitta en lösning som passar bägge parter.

Hur länge kan jag hyra maskinen?

Här är vi väldigt fleksibla. Om du hör av dig i god tid i förväg så kan du i princip få låna maskinen så länge du vill. Allt beror på i mån av kapacitet och tid. 

Om du behöver hyra en maskin en längre period, kom ihåg att alltid vara i god tid med din bokning!

Vilka maskiner har ni inte?

Vi täcker näst intill allt av de efterfrågade maskinerna. Vi utökar jämnt och stadigt vårt sortiment med maskiner. 

Några av maskinerna du INTE kan hitta hos oss är lyftkranar, liftbilar, lastbilar, cellplastskärare, cementblandare m fl.

Ring oss för att höra hela vårt sortiment, om vi inte har dem i så brukar vi rekommendera att du köper de från verktygshandlarn som har extremt förmånliga priser. Där kan du exempelvis köpa en Cellplastskärare från Edma för ca 11 000 kronor

 

Hur sker betalning?

Du kan betala på ett flertal olika sätt. Vi accepterar kortbetalning, kontantbetalning och faktura, så det är bara att välja och vraka!

Avbokning?

Avbokningar kan max ske 24 timmar innan avtalad dag. Om det sker efter det betalas 100% av beloppet oavsett.

För privat och företag?

Vi finns för både proffskunder och privatpersoner. Oavsett om du ska låna en borrmaskin till din hobbyprojekt eller om du ska låna en grävmaskin till eran entreprenad så har vi det ni behöver. Vi är tillräckligt små för att ta de minsta uppdragen och tillräckligt stora för att kunna ta de största.